Hvorfor varmekabler fra Nexans?

En behagelig hverdag med varmekabler - både inne og ute.

Gulvoppvarming med elektriske varmekabler har mange fordeler som varmekilde. Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig innemiljø i både private hjem og offentlige bygninger.

Varmekabler ute kan dessuten sørge for en sikker og probemfri vinter, både i form av snø- og isfrie utearealer og frostsikring av utsatte komponenter og steder i et bygg.

Vår historie startet i 1920-årene, hvor varmekabler ble oppfunnet til bruk i landbruket, og da spesielt i drivbenker i gartnerier (jordvarme). I 1927 fikk vi innvilget patent på elektrisk varmekabel. Siden den gang har vi produsert og markedsført høykvalitets varmekabler til store deler av verden.

Gjennom vår produktutvikling, som bl.a. omfatter to-leder kabel, skjult skjøt og den avanserte kappen på vår MILLICABLE™, har vi vært trendsettere og har produkter med ekstremt lav feilrate. 

Norge har et spesielt og variert klima i forhold til mange deler av Europa, og kabler fra Nexans Norway er tilpasset både tekniske og klimatiske forhold her hjemme. Dette gjenspeiler seg i våre varmekabelløsninger, kabelkonstruksjoner og tilhørende egenskaper. Spesielt viktig er kablenes egenskaper i forhold til kulde, mekanisk styrke, bøyeradius og vanninntrenging.

Nexans Norway har sin varmekabelproduksjon lokalisert på Langhus i Nordre Follo kommune. I tilknytning til Langhusfabrikken ligger også vårt logistikksenter som betjener hele Norge.

Testet i henhold til internasjonale standarder
Alle våre produkter er utviklet og testet i henhold til internasjonale standarder, som f.eks. IEC og CENELEC, og møter kravene fra det europeiske lavspenningsdirektivet. Produksjonen er godkjent i henhold til kvalitetsstandard ISO 9001, miljøstandard ISO 14001 og arbeidsmiljøstandard ISO 45001. Nexans gir 20-års garanti mot material- og produksjonsfeil på serie­resistive varmekabelprodukter med unntak av varianten XTREME, som det er 25 års garanti på. For selvbegrensende varmekabler er garantitiden 10 år.

Online katalog (bladbar)
Varmehåndboka

Varmehåndboka gir deg en komplett oversikt over våre løsninger for varmekabler innen- og utendørs.

Åpne Varmehåndboka

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk