Din karriere

Her får du sjansen til å utvikle deg både i yrkeslivet og som person. Vi ønsker å ha kunden i fokus. Vi tror på å bygge tillit, ved å dele kunnskap og erfaring med hverandre

Er du en modig og nysgjerrig person? Prøver du hele tiden å finne nye, bedre løsninger for kunden? Tror du på muligheten for å skape en bedre verden? Er det deg?

I så fall vil du sette pris på Nexans sterke overbevisning når det gjelder individuell og kollektiv kompetanseutvikling. Her har du mange muligheter til både å utvikle og prøve nye ting, hvis du er motivert og drevet av de samme verdiene som oss.

Vi liker forskjellige personligheter og ambisjoner - det er derfor vi oppfordrer alle til å ta kontroll over sine egne karrierer og være så uavhengige som mulig.

Gjennom MyClick kan du sette dine faglige mål, dele dem, få tilbakemeldinger, forberede utviklingssamtaler, konkretisere din individuelle utviklingsplan og oppdatere profilen din slik at du utvikler og oppnår dine mål.

Vi bryr oss om våre ansatte …
Safety First er et nøkkelord i gruppen vår og et konsept som Nexans ansatte lærer fra første dag og blir minnet på regelmessig. Gjennom regelmessige aktiviteter minner vi oss om å alltid sette sikkerheten vår først.

Hver uke får våre ansatte en undersøkelse med spørsmål om trivsel og arbeidsmiljø. Svarene deres er anonyme. Dette gjøres via Winningtemp, et vitenskapelig verktøy utviklet med AI. På denne måten får vi raskt en indikasjon på problemer eller problemer som må løses, slik at vi kan skape et best mulig arbeidsmiljø.

… og om verden runt oss
Tidlig i 2013 ble Nexans Foundation, vår globale plattform for å støtte samfunn og veldedighetsprosjekter, grunnlagt. Her kan vi koordinere flere tiltak fra ansatte i regioner og land der Nexan Group opererer. Gjennom alle aktiviteter og prosjekter får vi også muligheten til å fremme energiforsyning i sårbare samfunn rundt om i verden.
 

MyClick

PERSONLIG UTVIKLINGSPLATFORM

80%

INTERN REKRUTTERING

Take the tour
LA OSS TA DEG MED

Kabler er overalt. Det er kabler i bunnen av havene våre, kabler i verdensrommet, kabler kan til og med brukes i kroppen om nødvendig. La oss ta deg med på en interaktiv tur for å oppdage mer om Nexans verden. For å se om en karriere hos oss er noe for deg.

 

Til Nexans Tur

Vil du vite hvordan det er å jobbe hos Nexans?

Her snakker noen av våre ansatte om hvordan de opplever jobben sin.

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk