Bærekraft

Hvordan Nexans jobber med bærekraft i Norge

Våre ulike kabelløsninger går gjennom luft, på havbunnen, mellom ulike konstruksjoner og inne i bygninger. De finnes i de fleste transportmidler, i industrien og til og med i menneskekroppen. De finnes bokstavelig talt over alt. Nettopp derfor er det viktig for oss å sikre at løsningene våre er bærekraftige. 

Vi utvikler løsninger og produkter som skal holde lenge og fremtidsrettet slik at våre kunder er best mulig stilt for å oppfylle høye krav og regelverk. 

Nexans Norge er en del av et globalt konsern og vi skal bidra til cabon nøytralitet. Det er bare et av våre mange ambisiøse bærekraftsmål. Les mer om konsernets bærekraftsarbeid. 

Sunny Earth in hands
Vårt samfunnsansvar

Nexans samfunnsansvar er delt opp i tre prioriterte områder. I disse områdene finner vi en rekke enkeltambisjoner som justeres, måles og rapporteres om hvert år. Dette gjøres både ved hjelp av interne og eksterne sertifiseringsordninger. 

People

– Vi vil at de som jobber i og med Nexans skal ha det bra, være ved god helse og trives og stimuleres i arbeidsmiljøet sitt.

Planet

– Vi vil være med å ta ansvar for jorda vi alle bor på og bidra til positive bærekraftsløsninger.  

Profit

– Vi vil at produktene vi utvikler og produserer skal vare og at vi bruker så lite som mulige av naturens ressurser underveis. Vi vil at våre kunder, partnere og leverandører skal kunne stole på oss, og vi på dem, samtidig som vi alle holder oss til de rammer vi har forpliktet oss til.

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk