Juridisk informasjon og personvernserklæring

Version 4.0

Alle rettigheter reservert © Copyright Nexans, Paris, Frankrike.

Du er ikke autorisert til å kommunisere, kopiere og reprodusere, helt eller delvis, sider, data, elementer eller dokumenter publisert av Nexans på World Wide Web uten Nexans' forhånds- og skriftlige samtykke.

Hvis dette forhåndssamtykket skulle gis av Nexans, vil Nexans gi det på betingelse av at enhver kopi av disse dokumentene eller utdrag derfra laget av deg skal beholde alle eiendomsmerknader, inkludert denne opphavsrettserklæringen.

 

COPYRIGHT LOV

Alle elementene på Nexans-nettstedet, individuelt og som helhet, er underlagt gjeldende lovgivning om åndsverk, opphavsrett og varemerkelov. Det samme gjelder formen til Nexans-nettstedet så vel som innholdet (varemerke, tekster, bilder, illustrasjoner, …). Disse elementene er den eksklusive eiendommen til Nexans eller lisensiert til Nexans, og Nexans er den eneste autoriserte brukeren av slike elementer.

Alle varemerkene på nettstedet eies av Nexans eller Nexans-selskaper. Det er strengt forbudt å bruke eller reprodusere dem alene eller kombinert, uansett kapasitet, uten Nexans’ forhånds- og skriftlige samtykke. Manglende overholdelse av et slikt forbud utgjør en overtredelse som kan resultere i sivilt og strafferettslig ansvar.

 

Andre immaterielle rettigheter

Merk at alle produkter, prosesser eller teknologier beskrevet på nettstedet kan være gjenstand for andre immaterielle rettigheter reservert av Nexans eller en tredjepart. Ingen rett til å bruke slike immaterielle rettigheter er gitt under dette.

 

Ansvarsfraskrivelse

Nexans gir tilgang til internasjonalt brukte Nexans-data og kan derfor inkludere referanser til Nexans-produkter, programmer og tjenester som ikke er tilgjengelige i ditt land. Dette betyr ikke at Nexans har til hensikt å tilby slike produkter, programmer og tjenester i ditt land.

Selv om rimelig forsiktighet har blitt brukt i å samle inn og vise informasjonen deri, kan denne informasjonen inkludere unøyaktigheter eller typografiske feil. Denne informasjonen LEVERES "SOM DEN ER" UTEN GARANTI AV NOEN SLAG, VERKEN UTTRYKKET ELLER UNDERFORSTÅTT, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, DE UNDERFORSTÅTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, ELLER UNDERFORSTÅTTIGE RETTIGHETER; Det gis VIDERE INGEN GARANTI ANGÅENDE DETS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET, NYTTIGHET, OPPDATERT KARAKTER, BRUK PÅ NOEN MÅTE AV BRUKERE AV INFORMASJON TILGJENGELIG PÅ NETTSTEDET, og fraskriver seg ethvert ANSVAR FOR FEIL ELLER UTLEVELSE. . Nexans garanterer heller ikke at slik informasjon og/eller data ikke krenker noen opphavsrett eller andre eiendomsrettigheter til noen tredjepart. En part som ønsker å kjøpe varer bør ikke stole på det, og bør foreta spesifikke forespørsel om arten av varene og deres egnethet for den bruken de skal brukes til. Nexans mener at selskapsinformasjonen og finansinformasjonen det publiserte var nøyaktig på datoen da den ble arkivert til den relevante reguleringsmyndigheten eller på annen måte publisert. Publisering av slik informasjon på nettet skal ikke forstås slik at det ikke har vært noen endring siden datoen da informasjonen ble arkivert eller at informasjonen er nøyaktig på noe tidspunkt etter datoen da den ble arkivert eller på annen måte publisert. . Endringer kan med jevne mellomrom gjøres i informasjonen her uten varsel og vil bli innlemmet i nye utgaver. Nexans kan gjøre forbedringer eller endringer i produktene, programmene eller tjenestene som er beskrevet når som helst uten varsel. I den grad det er tillatt av gjeldende lov, kan Nexans ikke i noe tilfelle holdes ansvarlig for indirekte tap, uansett årsak, opprinnelse, natur eller konsekvenser, som følge av et besøk på Nexans nettsted eller forbundet med et slikt besøk eller bruk av programmer som er laget. tilgjengelig på nettstedet, spesielt, og uten begrensning, for tap av fortjeneste, avbrudd av aktiviteter eller tap av programvare eller data. Det meste av informasjonen på nettstedet er oversatt til forskjellige språk. Slike oversettelser er kun laget for informasjonsformål, og kun den engelske versjonen er bindende.

 

Hypertekstlenker

Hypertekstlenker inkludert på denne nettsiden er kun til informasjonsformål.

Nexans gir ingen garanti, verken uttrykkelig eller underforstått, på riktigheten, fullstendigheten og/eller egnetheten for noen som helst bruk av informasjonen og/eller dataene som er inkludert på nettstedene som Nexans' nettsted gir tilgang til gjennom nevnte hypertekstlenker. Nexans garanterer heller ikke at slik informasjon og/eller data ikke krenker noen opphavsrett eller andre eiendomsrettigheter til noen tredjepart. Følgelig skal Nexans under ingen omstendigheter holdes ansvarlig for skade av noen art som oppstår som følge av eller i forbindelse med det foregående.

 

COOKIES

En informasjonskapsel er et stykke informasjon i form av en veldig liten tekstfil som plasseres på en Internett-brukers harddisk. Den genereres av en nettsideserver, som i utgangspunktet er datamaskinen som driver et nettsted. Informasjonen som informasjonskapselen inneholder, er satt av serveren, og den kan brukes av den serveren hver gang brukeren besøker nettstedet. En informasjonskapsel kan betraktes som en internettbrukers identifikasjonskort, som forteller et nettsted når brukeren har returnert. Informasjonskapsler kan finnes på flere områder på denne nettsiden og brukes utelukkende til tekniske formål og/eller for å spore brukernes bruk av nettstedet. Du kan motsette deg opptak av informasjonskapsler ved å henvise til nettleserens brukerhåndbok. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst og individuelt ved å referere til datamaskinens brukerhåndbok. Mer informasjon er tilgjengelig på www.AboutCookies.org. Hvis du ønsker å få ytterligere informasjon om emnet ovenfor, vennligst se vår dedikerte seksjon om retningslinjer for informasjonskapsler.

 

PERSONVERN:

 

Nexans anser personvern som en viktig sak, så denne personvernerklæringen skisserer hvilke typer personlig informasjon vi samler inn gjennom ulike kanaler (nettsider, arrangementer, e-poster, kundebesøk, abonnement på nyhetsbrev, apper, …) samt lagringen av dem og noen av trinnene vi tar for å sikre den. Denne policyen gjelder i alle sammenhenger når du på noen måte er i kontakt med oss: for eksempel: besøke nettsiden vår, bruke appene våre, kundemøter, messer, arrangementer, besøk til vårt selskap osv. Denne policyen gjelder også informasjon til tredjeparter.

Disse prinsippene gjelder for personlig identifiserende informasjon vi ber om og som du oppgir. Med dette mener vi informasjon som identifiserer deg individuelt, slik som navn, fysisk adresse, e-postadresse eller andre kontaktdetaljer.

Vi er transparente med hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger. Vi samler hovedsakelig inn følgende informasjon: Fornavn, Etternavn, Firma, Firmaadresse, Firmatype, by, Telefonnummer, E-post, interesser og interessenttype, men kan også be om informasjon slik som firmastørrelse, postnummer, jobbfunksjon eller by i visse situasjoner .. Dette hentes direkte fra deg i følgende sammenhenger.

 

 • Å surfe på nettsidene våre og bruke mobilapplikasjonene våre: surfing på våre nettsider og de fleste andre tjenester krever ingen personlig identifiserende informasjon. På visse deler av nettstedet, for å gi deg produkter eller tjenester som kan være av interesse, kan du bli invitert til å oppgi "personlig" informasjon som identifiserer deg, det vil si for eksempel fornavn, etternavn, e-postadresse . Eller annen kontaktinformasjon som du frivillig kan sende inn til oss, for eksempel: stillingstittel, funksjon, land, språkpreferanse, bedriftstelefon, mobiltelefon, faksnummer, interessefelt, firmanavn, firmatype, interessenttype, postadresse til bedrift, antall ansatte. Besøkende på nettstedet kan velge å ikke oppgi personlig informasjon.


Nexans kan samle inn begrenset ikke-personlig identifiserende informasjon som nettleseren din gjør tilgjengelig hver gang du besøker et nettsted. Denne logginformasjonen inkluderer din Internett-protokolladresse, nettlesertype, nettleserspråk, dato og klokkeslett for søket ditt og en eller flere informasjonskapsler som kan identifisere nettleseren din unikt. Vi bruker denne informasjonen for å bedre forstå brukeratferd og for å forbedre tilbudet vårt ytterligere. Når vi trenger personlig identifiserende informasjon, vil vi informere deg om hvilke typer informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den. Vi håper dette vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning om å dele din personlige informasjon med oss. Det er så opp til deg å avgjøre om du vil gi informasjonen eller ikke.

Vær oppmerksom på at når du registrerer deg på nettstedet, vil dataene dine lagres så lenge kontoen din forblir aktiv på nettstedet. Men hvis Nexans ikke er vitne til noen aktivitet over en periode på 24 måneder, blir den klassifisert som inaktiv konto og dataene dine blir anonymisert.

 

 • Sosiale medier-sider (for organiserte kampanjer, spesifikke konkurranser eller liknende)
 • Abonnement på nyhetsbrev/markedsføringsutsendelser
 • E-post: forespørsler du måtte ha om våre produkter, tjenester og løsninger
 • Utstillinger. Du sender inn kontaktinformasjonen din for å få informasjonsmateriell etter utstillingen, delta i en konkurranse eller melde deg på kundemøter.
 • Arrangementer og treninger. Du melder deg på for å delta på ethvert arrangement eller trening vi arrangerer.
 • Kundemøter.

 

 

Når vi trenger personlig identifiserende informasjon, vil vi informere deg om hvilke typer informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den. Vi håper dette vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning om å dele din personlige informasjon med oss. Det er så opp til deg å avgjøre om du vil gi informasjonen eller ikke.

 

DATABEHANDLING OG OPPBEVARINGSPERIODE

Nexans Norge bruker Microsoft Dynamics 365 Marketing som leverandør av digital markedsføringsautomatisering og analyseprogramvare og -tjenester. Vi bruker den til å overvåke og administrere våre e-postmarkedsføringsaktiviteter og lagre kontaktinformasjon.

Kontakter og informasjon som samles inn for bruk i markedsføring av e-postutsendelser gjennom Dynamics 365 Marketing, lagres i et europeisk Microsoft-datasenter i Amsterdam (Nederland). For mer informasjon om hvordan Microsoft opererer og behandler dine personopplysninger, vennligst besøk Microsofts retningslinjer for personvern. Du kan også lese mer om vår bruk av Dynamics 365 Marketing, samt hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår policy for informasjonskapsler.

Vær oppmerksom på at når de er oppgitt, vil dataene dine lagres og oppbevares så lenge kontoen din forblir aktiv. Men hvis Nexans ikke ser noen aktivitet over en periode på 13 måneder, blir den klassifisert som inaktiv konto og dataene dine slettes.

 

BRUK OG OFFENTLIGGJØRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Data som er tilgjengelig for Nexans vil bli brukt til den tekniske administrasjonen av nettstedet vårt, svare på dine direkte henvendelser og kan også brukes til å gi deg tilleggsinformasjon relatert til innhold som vises på nettet.

Nexans bruker personopplysningene blant annet til formålene som er angitt nedenfor, og for eventuelle tilleggsformål spesifisert på innsamlingstidspunktet.

 

 • For registrering av nyhetsbrev/markedsføringsutsendelser.
 • For å opprettholde riktig, forsvarlig og god kundeservice.
 • For å gjennomføre relevante kundeundersøkelser og andre undersøkelser.
 • For å sende informasjon om våre produkter, kampanjer og annen relevant selskapsinformasjon for våre kunder og forretningsforbindelser.

Du vil kunne avslutte abonnementet på markedskommunikasjon når som helst. Alle markedsførings-e-poster vil inneholde avmeldingskoblinger, eller du kan be om dette når som helst ved å sende e-post til kontakten nedenfor.

 

SAMTYKKE OG LEGITIME INTERESSER

Ved å fylle inn kontaktinformasjonen din samtykker du i at vi registrerer denne informasjonen til bruk for bestillingen/tjenesten som blir eksponert i forbindelse med innsamlingen av dine opplysninger.

Som et juridisk grunnlag vil Nexans referere til kontrakt, legitime interesser og samtykke. Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ved å kontakte oss, se avsnittet om kontaktinformasjon.

 

INFORMASJONSDELING

Under visse omstendigheter kan direkte kontraktspartnere til Nexans, for eksempel utkontrakterte byråer/eksterne partnere (f.eks. en arrangementsarrangør som handler på vegne av Nexans eller deres tilknyttede selskaper) ha tilgang til begrenset informasjon som er nødvendig for å kontakte deg. Vi vil til enhver tid sørge for at kontraktspartnere til Nexans har på plass et sammenlignbart nivå av databeskyttelse.

Utover det ovennevnte vil ingen personopplysninger deles med tredjeparter.

Vi selger eller overfører ikke din personlig identifiserende informasjon til andre selskaper eller enkeltpersoner, med mindre vi har ditt samtykke. Vi kan dele slik informasjon under noen av følgende begrensede omstendigheter:

• Vi har ditt uttrykkelige samtykke.

• Vi gir slik informasjon til pålitelige virksomheter eller personer med det eneste formål å behandle forespørselen din på våre vegne i samsvar med denne personvernerklæringen og passende konfidensialitet og sikkerhetstiltak.

• Vi konkluderer med at vi er lovpålagt.

• Vi kan lagre og behandle personlig informasjon som samles inn på nettstedet vårt i ethvert land der Nexans eller våre vertsleverandører har fasiliteter. Ved å bruke tjenestene våre samtykker du til overføring av informasjonen din mellom disse fasilitetene, inkludert de som befinner seg utenfor landet ditt.

• Vi kan dele aggregert informasjon med andre som ikke inkluderer personlig identifiserende informasjon.

 

INFORMASJONSSIKKERHET

Vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang til eller uautorisert endring, avsløring eller ødeleggelse av data. Vi begrenser tilgangen til din personlig identifiserende informasjon til Nexans-ansatte som trenger å vite denne informasjonen for å kunne oppfylle forespørselen din eller levere våre tjenester.

 

RETT TIL INFORMASJON

I samsvar med artikkel 4(7) i EUs generelle databeskyttelsesforordning vil vi være forberedt på å behandle alle forespørsler fra brukerne våre knyttet til deres utvidede individuelle rettigheter i henhold til GDPR:

 • Rett til å bli glemt: du kan avslutte din NEXANS-konto når som helst, i så fall vil vi permanent slette kontoen din og alle data knyttet til den.
   
 • Rett til å protestere: du kan velge bort inkludering av dataene dine i våre datavitenskapelige prosjekter ganske enkelt ved å endre personverninnstillingen på kontoen din.
   
 • Rett til korrigering: du kan få tilgang til og oppdatere Nexans-kontoinnstillingene dine når som helst for å korrigere eller fullføre kontoinformasjonen din. Du kan også kontakte Nexans på contact.privacy@nexans.com når som helst for å få tilgang til, korrigere, endre eller slette informasjon vi har om deg, som forklart i vår personvernerklæring.
   
 • Rett til tilgang: vår personvernerklæring beskriver hvilke data vi samler inn og hvordan vi bruker dem. Hvis du har spesifikke spørsmål om bestemte data, kan du når som helst kontakte contact.privacy@nexans.com for ytterligere informasjon.
   
 • Rett til portabilitet: Vi vil eksportere kontodataene dine til en tredjepart når som helst etter din forespørsel.

Du har også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet for databeskyttelse angående vår behandling av dine personopplysninger. Den ansvarlige parten i samsvar med artikkel 4(7) i EUs generelle databeskyttelsesforordning kan kontaktes på contact.privacy@nexans.com eller på vår postadresse under oppmerksomhet fra "Databeskyttelsesansvarlig".

 

Lenker

De eksterne sidene som er koblet til Nexans-nettstedene er utviklet av personer som Nexans ikke har kontroll over. Disse andre nettstedene kan plassere sine egne informasjonskapsler på datamaskinen din, samle inn data eller be om personlig informasjon.

 

ENDRINGER I DENNE RETNINGSLINJEN OG JURIDISKE SIDEN

Vær oppmerksom på at disse retningslinjene for personvern og/eller juridiske sider vil endres fra tid til annen. Uansett vil vi legge ut disse endringene på denne siden, og hvis endringene er betydelige, vil vi også gi en mer fremtredende melding. Hver versjon vil bli notert øverst på siden. Tidligere versjoner av denne personvernerklæringen og juridiske siden vil bli oppbevart i et arkiv for deg å se. Denne policyen ble sist oppdatert i oktober 2023. Hvis du har flere spørsmål, kan du gjerne kontakte oss når som helst.

 

GJELDENDE LOV

Nexans denne juridiske merknaden skal være underlagt norsk lov uten hensyn til dens bestemmelser om lovkonflikter.

 

KONTAKTINFORMASJON

Dine spørsmål, krav eller forespørsler om å utøve rettighetene dine som beskrevet i artikkel 4 i dette dokumentet kan sendes til Nexans ved å svare på denne e-posten og beskrive forespørselen din.

Hvis du protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger av Nexans, vennligst kontakt Nexans ved å svare på contact.privacy@nexans.com. Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig for å imøtekomme forespørselen din.

 

 

Nettstedredaktør

Nexans, société anonyme

4 allée de l'Arche

CS70088

92070 Paris La Défense Cedex

RCS Paris 393 525 852

Publikasjonsdirektør: Christopher Guérin

 

 

Nettstedshosting

oXya Frankrike

21 rue Camille Desmoulins

92130 Issy Les Moulineaux – Frankrike

 

 

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk