ULTIMATE™

Kabler for et nordisk klima

The Ultimate Experiment

Ultimate™ er det nye navnet på våre mikrokabler. Et navn som tydelig signaliserer kablenes overlegne ytelser. Kablene testes omhyggelig for å klare tøffe nordiske forhold med kulde, varme og slitasje. For å bevise disse påstandene utfordret vi oss selv ved å strikke en trøye med bruk av Ultimate™ fiberkabler!

The Ultimate Experiment

Slik optimaliserer vi våre Ultimate™ kabler

Kanskje er vi for grundige men vi strever alltid etter perfeksjon. Derfor legger vi ned ekstra tid og energi for at resultatet skal bli det ultimate. Alt handler om å skape en enklere hverdag for deg.

Lange blåselengder
Den optimale kombinasjonen av kabelens fleksibilitet, kompakte kostruksjon og egenprodusert kappemateriale gir lange blåselengder.


Rask og enkel installasjon
Raskere og sikrere installasjon gjennom tydlig fargekoding, enkel avmantling samt tilpassede leveringslengder for smidig håndtering. 


Vårt nordiske klima
Riktig konstruksjon og materialvalg gir stabile egenskaper på kabelen tross årstidenes temperatursvingninger og mekaniske påkjenninger med tøffe forhold som is, tele, sol og vann.


Kortreiste kabler
Våre Ultimate™-kabler er utviklet og produseres ved vår fabrikk i Sverige. Det er en av grunnene som gjør oss til eksperter på kabler som tåler det nordiske klimaet.

GAGL Ultimate™

GAGL Ultimate™ er en mikrofiberkabel optimalisert for blåseteknikk. Kabelen er utviklet og produseres ved vår fabrikk i Sverige. Mekanisk sterk takket være aramidgarn. Kan leveres i lange lengder opp til 8000 meter. 

Til produktdatabladet

The Ultimate Newborn

QXXE Ultimate™

Denne mikrokabelen er optimalisert for lange installasjonslengder på over 3 kilometer med blåseteknikk i mikrorør. Passer i mikrorør med innerdiameter fra 8 mm og oppover, avhengig av fibertall og diameter. Kabelkappen har en tydelig og varig lasermerking. Leveres i lengder opptil 16 km. Den er konstruert for vårt nordiske klima og tåler -40° til +70° i driftstemperatur. Den har unikt fargede fiberrør ihht norsk fargestandard som gjør installasjonen sikrere, enklere og raskere.

QXXE Mikro - en superrask mikrokabel!

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk