Komplette løsninger

Komplette løsninger for et fremtidssikkert nettverk

Alt som trengs, fra fiber og kobber til kompetanse og service

Du hører det hele tiden, at utviklingen er rask. Og det er få områder der uttrykket stemmer, så vel som når det gjelder hjemmenettverk. Dette er grunnen til at det lønner seg å investere i riktige produkter og komplette løsninger fra begynnelsen. Laveste prisen er ikke alltid den mest fordelaktige på lang sikt. Å bygge et stabilt hjemmenettverk er omtrent som å bygge et hus. Uten et gjennomtenkt og stabilt fundament blir det lett litt svaiende.

Komplette løsninger for hjemmenettverk

Når vi snakker om komplette løsninger for hjemmenettverk, mener vi TV, datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. Drømmen for alle de som vil kunne se filmer, spille dataspill og kommunisere med omverdenen samtidig. En løsning som fungerer uten irriterende forsinkelser er utrolig viktig akkurat nå, uansett hvilket rom brukeren er i.

For alle tjenesteleverandører

Det spiller ingen rolle hvilken tjenesteleverandør som velges, alle trives i vårt miljø. Dessuten er produktene våre tilpasset de mediasentre og IT-sentere som allerede finnes på markedet. Resultatet er et hjemmenettverk der teknologi og ytelse fungerer i dag, og dessuten er det forberedt for neste generasjon.

Fiber eller kobber er opp til deg

Nexans har produktbredde, kunnskap og erfaring. 

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk