5G - en ubegrenset fremtid

Vi er en lokal kabelleverandør med globale 5G-løsninger

Behovet for stabile kommunikasjonsløsninger øker kontinuerlig, ikke minst under den nåværende pandemien. Nå som 5G begynner å ta mer plass i markedet, øker kravene til pålitelige, underliggende infrastruktur som er tilpasset for å klare de endrede forutsetninger.

Som en komplett leverandør av infrastrukturløsninger både innen telekom og energiforsyning, kan Nexans møte alle behov for kabelsystem til 5G. Det at vi tilhører en global gruppe gir tilgang til større sortiment, og forskning på et dypere nivå gir oss store fordeler. Men, det at vi er en lokal leverandør gir også store konkurransefortrinn. Vi har lokale produktsjefer, tekniske eksperter, vårt eget logistikksenter og tester i vårt eget laboratorie. Det er en stor fordel å ha lokale ansatte som er engasjert i virksomheten og ønsker å utvikle den fremover.

Enkel håndtering og høyeste driftssikkerhet
For oss er steget mot 5G en naturlig utvikling. Utrullingen av 5G er fortsatt på et tidlig stadium i Europa, noe som også gjelder Norge. Det vi vet er at kravene til stabilitet og pålitelighet i nettverket vil bli veldig viktig, noe som er tydelig i standarden som er utviklet for 5G.

Bærekraft - snarere et tankesett enn individuelle mål
Vår holdning til bærekraftsarbeid er at det skal være mer enn bare et forretningsmål: Det skal fungere som et tankesett for alle som jobber med og i selskapet. Arbeidet med å miljøtilpasse produktene pågår. Vi sikrer produktkvalitet gjennom kontinuerlige kontroll, fra mottak av råvarer, via produksjonsprosessen, til kontroll av ferdige produkter. Bærekraftig utvikling er viktig for økonomisk vekst og et kraftig verktøy for suksess.

Kontakt oss

Tema som du ønsker mer informasjon om:

Påkrevde felter*

Vennligst sjekk det du har lagt inn for feil

E-postadresse må inneholde @ tegnet

Personlig databeskytter

Det er din rett å nekte behandling og analyse av dine personlige data, og deres bruk til markedsføringsformål

Tusen takk!

Takk for at du kontaktet oss, vi tar kontakt med deg snarlig.

Feil

En feil har skjedd. Vennligst prøve igjen.

Lukk