Nye fiber adapterplater for Plug & Play patchepaneler

Fleksibel og skalerbar løsning som gir høy tetthet og flere tilkoblingsalternativer

Nexans er glade for å kunngjøre lanseringen av nye LANmark-OF adapterplater. De er designet for installasjon i Nexans Plug & Play paneler og gir således mulighet for enkelt å velge flere tilkoblingsalternativer.  Det er mulig og bruke de forskjellige adaptertypene og kombinere single- og multimodus i samme panel. Med adapterplatene får man en fleksibel og skalerbar løsning som forenkler eventuelle utvidelser, flyttinger og andre endringer.

LANmark-OF adapterplater reduserer monteringstiden samt  at man oppnår en høyere utnyttelse med opp til 96 LC, som er viktige krav til datasentere. Med det brede spekteret av tilkoblingsmuligheter, kan tradisjonelle LAN-miljøer dra nytte av å kunne kombinere forskjellige konnektortyper og fleksibiliteten dette gir.

Adapterplatene er tilgjengelig for LC, SC og ST-adaptere med forskjellig bestykning. LC- og SC-versjonene er tilgjengelig i multimode Aqua, singlemode Blå og singlemode APC Grønn. ST-versjonen er kun tilgjengelig i multi- og singlemode.

LANmark-OF adapterplatene tillater installering av både Pre-Terminert kabel og skjøting med Pigtails i Plug & Play panelet. Vi kan nå tilby en løsning for inntil 96 krympehylser med skjøtekassetter i et 1U patchepanel.

Installasjonstilbehør som fiberordnere, skjøtekassetter og kabelgjennomføringer er ikke inkludert i Plug & Play patchepanelene, men kan bestilles separat.

LANmark-OF 48 SC og 24 LC patchepaneler vil bli faset ut, mens LANmark-OF 48 LC og 96 LC ferdigterminerte patchepaneler vil fortsatt være tilgjengelig.

LANmark-OF SC- og LC adapterplatene er tilgjengelig nå, mens ST-adapterplatene vil bli tilgjengelig i september 2015.

Installasjon guide for Plug & Play panelene har også blitt oppdatert.