Eliaden 29. - 31. mai 2018

EN STAND FOR EN ENKLERE HVERDAG

Eliaden 2018 BAnnerVi har gjort det enkelt for deg, og er også i år å finne på stand D02-03. Her finner du alt av våre produktnyheter, i tillegg til morsomme aktiviteter. 

På installasjonssiden presenterer vi stolt flere nye EASY™-kabler, samt RHEYFLEX® og TITANEX®. Nye verktøy som KABELDREGGEN™ og CABLE WALKER™ vil også bli introdusert her.

Velkommen til Eliaden 2018!
Vi gleder oss veldig til å se deg!

EASY™ - KABLER FOR EN ENKLERE HVERDAG

EASY™-familien er et utvalg av installasjons- og kraftkabler som gjør arbeidet enklere

 

Felles for våre EASY™-kabler er at de er lette å avmantle, smidige å jobbe med og meget sikre i bruk. Alle kabler er halogenfrie og røyksvake. Dette reduserer risikoen for personskade, og tap av materielle verdier.

Med EASY™-familien blir arbeidet enkelt, samtidigt som du sparer tid og unngår skader. Felles for våre EASY™-kabler er disse unike egenskapene:

 • Lett å avmantle
 • Sparer tid og penger
 • Talkuumfrie
 • Røyksvak og halogenfri

RHEYFLEX® - FINNES PÅ LAGER I NÆRHETEN

RHEYFLEX® 300/500V er relansert og CPR-godkjent. Lagervare i Norge og Sverige. Produktfamilien består av et stort antall varianter og størrelser av fleksible kabler i PVC eller halogenfri utførelse.

TELECOM - utvider sortimentet

Vi utvider vårt sortiment innen Telecom med: 

 • et bredere BUS-kabel sortiment, for
       ModBus-RS485 og Lonworks
 • 19" ODF-fiberpanel for montering
       i rack med minimum 400 mm
       dybde
 • OutDrop 2+, en fiberoptisk
       skjøteboks godt egnet for
       utbygging av FTTH-nettverk både
       utendørs og innendørs

VERKTØY FOR EN ENKLERE HVERDAG

Kom og prøv våre nye verktøy som kan forenkle din hverdag å jobben. 

 

CABLE WALKER™ er et solid og flyttbart kabelstativ som nå er lagerført. Et verktøy som gjør det enkelt å transportere, og avspole kabel fra trommel.

 

KABELDREGGEN™ - Vårt nye leggeverktøy for varmekabel, som gjør at man slipper å bære varmekabelbunten ved installasjon. Legg bunten på "dreggen", vikle av uten krøll, og monter kabelen uten å bære.

ENERGYFLEX® - kabel for solcelleanlegg

Alternative metoder for strømforsyning blir stadig vanligere. Nå kan Nexans tilby markedet ENERGYFLEX®, en dobbeltisolert, enkeltledet kabel - beregnet for solcelleanlegg. Den leveres i 4, 6 og 10 mm2 versjoner.