Nexans stiller ut på EWEA 2013

4.-7. februar 2013 - Wien – Østerrike

EWEA 2013 er Europas ledende messe for vindenergi og omfatter flere utstillinger og konferanser. Den årlige messen tiltrekker seg over 10,000 besøkende.

Nexans vil gjerne ønske deg velkommen til vår utstilling, for å presentere globale kabelløsninger for vindparker og vindturbin-prosjekter.

Hvor finner du oss?
Hall B, stand nr. BF31

Messe Wien Exhibition & Congress Center
Messeplatz 1
1021 Vienna
Austria

Åpningstider    

Mandag
Tirsdag 
Onsdag
Torsdag 

4. februar
5. februar
6. februar
7. februar

10:00 – 18:00
9:00 – 19:00
9:00 – 18:00
9:00 – 14:00

Dette finner du på vår utstilling:

WINDLINK®: Varige, høy-ytelses kabelløsninger for vindturbiner

windlink

Turnkey kabelløsninger for å styrke infrastruktur i vindparker

windfarms

Nettsted
Klikk på lenken for å gå til EWEAs hjemmeside klikk her
 

Om Nexans

Nexans er en av verdens ledende kabelprodusenter med energi som ett av sine kjerneområder og tilbyr et omfattende sortiment av kabler og kablingsløsninger. Konsernet er en global aktør innenfor kraftoverføring og -distribusjon, industri og byggebransje. Nexans henvender seg til et bredt spekter av markedssegmenter: fra kraft- og telekommunikasjonsnettverk til energiressurser (vindturbiner, solenergi, olje og gass, gruvedrift osv.) og transport (skipsbygging, luft- og romfart, bilindustri, automasjon, jernbane osv.)

Nexans er et ansvarlig industriselskap som anser bærekraftig utvikling som en vesentlig del av sin globale strategi og driftsstrategi. Løpende innovasjon innenfor produkter, løsninger og tjenester, utvikling av og engasjement for de ansatte, fokus på kundene og lansering av trygge industriprosesser med minst mulig miljøpåvirkning er noen av initiativene som plasserer Nexans i sentrum for en bærekraftig fremtid.

Nexans driver kommersiell virksomhet over hele verden, har produksjon i 40 land, sysselsetter totalt 25 000 medarbeidere og hadde en omsetning på 7 milliarder euro i 2011. Selskapet er børsnotert på NYSE Euronext Paris, A-listen. Du finner flere opplysninger på www.nexans.com eller www.nexans.mobi.