UNI Signal

Nytt sortiment.

Vi kan nå tilby et nytt sortiment av signalkabler til innendørs bruk. Universale, LonWorks og ModBus varianter med CPR godkjenning for både PVC og halogenfritt.

BUS-kabler content

UNI Signal (I) og (C) Universal signalkabel med kollektiv (C) eller individuell (I) skjerm.
Skjermet flertrådet parkabel for instrumentering, kontroll og audioapplikasjoner. Kabelen er bygget opp med individuelt skjermede og tvunne par med fortinnede ledere. Den er utstyrt med en separat jordingstråd for gode skjermingsegenskaper. Kabelens impedans i området 10 - 100 MHz: 75 Ohm. Kabelen har CPR klasse Eca.

Uskjermet flertrådet parkabel for LonWorks applikasjoner
Passer veldig godt til SD-anlegg, brannalarm, heissignal, sikkerhets og adgangskontrollsystemer. Dette er også en kabel for M-Bus kommunikasjon da dens tverrsnitt sørger for minimalt spenningstap over lengre lengder. Kabelen har en halogenfri hvit yttterkappe i LSZH utførelse som tilfredsstiller CPR klasse Dca.

Skjermet flertrådet parkabel for Bus applikasjoner.
Passer veldig godt til CAN Bus, DMX, Modbus og RS-485. Kabelen har folieskjerm med separat jordingstråd for gode skjermingsegenskaper. Den har en grå ytterkappe i PVC utførelse som tilfredstiller CPR klasse Eca.