QXXE MIKRO™

En superrask mikrokabel!

Vi har utviklet et nytt kappemateriale med enda bedre blåseegenskaper. Vår mikrokabel kan nå blåses over 3 km, noe som gjør arbeidet både raskere og mer kostnadseffektivt. For å unngå unødige skjøter leveres kabelen i lengder opp til 16 km. I tillegg har den en ny, enda tydeligere og varig merking. For en enklere hverdag!

Noen av fordelene med QXXE MIKRO™

• Unike blåseegenskaper
QXXE MIKRO™ har fått et nytt, glattere kappemateriale som gir enda bedre blåseegenskaper, og mulighet for lange blåselengder.

• Blåselengde over 3 km
Med optimal kombinasjon av fleksibilitet, kompakt konstruksjon og egenutviklet kappemateriale, kan nå kabelen blåses over 3 km, noe som er utrolig bra.

• Tydelig og varig merking
Ny, enda tydeligere og varig lasermerking.

• Rask og enkel installasjon
Raskere og sikrere installasjon gjennom tydelig fargekoding og enkel avmantling samt tilpassede leveringslender for smidig håndtering.

• Produsert for et nordisk klima
Riktig konstruksjon og materialvalg gir optimal ytelse til tross for årstidenes temperatursvingninger og mekanisk påvirkning ved tøffe forhold som is, kulde, sol og vann.  

Våre QXXE MIKRO™ kabler er utviklet og produsert ved våre fabrikker i Norden. Det er det som gjør oss til eksperter på kabler som tåler det nordiske klimaet.