Axclight TT – utviklet for nordisk klima

Helt vanntette og runde kabler gir lang levetid og enkel pløying.

montage_TT

2013-11-04 Den nye Axclight TT-kabelen er helt vanntett og rund. At kabelen er helt vanntett, gjør at fuktigheten stenges ute, og at levetiden forlenges. Kabelen er rund med fyllstrenger, noe som gjør at den er enklere å pløye ned, og at den er svært bestandig mot støt og slag. Samtidig er den enkel å avisolere og bøye. Det betyr i praksis kortere installasjonstid.

Takler vanskelig terreng
Vårt nordiske klima byr på store utfordringer for nedgravde kabler. I tillegg til at de må tåle temperaturer ned mot –20°C, må de også takle det vanskelige terrenget i Norden. Dette er vi hos Nexans klar over. Derfor produserer vi kraftkabler som kan pløyes også når grunnforholdene er vanskelige. For å bevise at det fungerer, gjennomførte vi nylig kappetester på 2,5 millioner meter kabel. I utviklingen av vår nye kabel for mellomspent, Axclight TT, ble det tatt hensyn til alle disse faktorene.

NY!
Axclight

Se filmen om nye Axclight TT
I videoen nedenfor kan du følge Axclight TT-kabelen hele veien fra produksjon til installasjon. Se for eksempel hvor enkelt det er å avisolere kabelen, og hvordan skjøting og terminering foregår.

Axclight_TT

Din kontakt

Mats Klarén Product manager Utilities
Telefon +46 325 80 170
Telefaks +46 325 803 25
mats.klaren@nexans.com

Nexans Sweden

Nexans Sweden, with around 500 employees, is Nexans' Swedish company and an important production facility for Nexans with manufacturing of both power and telecom cables. The company is located in Grimsås in Västergötland in the south of Sweden. It is responsible for Nexans operations in Sweden, Finland and the Baltic states. Additional sales offices are located in Gothenburg, Halmstad, Sandviken, Stockholm, Sundsvall and in Finland.