Varmekabler

På disse sidene finner du en oversikt over vanlige bruksområder for varmekabler og Nexans’ varmeprodukter.

Varmehåndboka 2018-2019

I Varmehåndboka finner du det meste av informasjon om våre varmekabler.
Ta en titt!

UTENDØRS:

Nexans kan tilby en rekke eksterne applikasjoner som gjør at vinteren kan oppleves både sikker og problemfri.
Les mer om varmekabler utendørs.

INNENDØRS:

Vi har løsninger for nybygg, rehabilitering, bad og våtrom, tregulv, parkett og laminat.
Les mer om varmekabler innendørs.

God planlegging er viktig for at et gulv med varmekabler skal gi best mulig komfort, lang levetid og samtidig være energieffektivt. Valg av kabel skal tas på bakgrunn av type varmekabelanlegg, gulvkonstruksjon, effektbehov etc.

Vi gjør oppmerksom på at nettsidene kun gir en generell anbefaling. Nasjonale forskrifter, normer og krav til installasjon må følges. Ta kontakt med autorisert elektroentreprenør for prosjektering, montering og tilkobling.

Hvorfor velge varmekabel fra Nexans?
Norge har et spesielt og variert klima i forhold til mange deler av Europa, og kabler fra Nexans Norway er tilpasset både tekniske og klimatiske forhold her hjemme. Dette gjenspeiler seg i våre varmekabelløsninger, kabelkonstruksjoner og tilhørende egenskaper. Spesielt viktig er kablenes egenskaper i forhold til kulde, mekanisk styrke, bøyeradius og egenskaper i forhold til vanninntrenging.

Nexans Norway har sin varmekabelproduksjon lokalisert på Langhus i Ski kommune. I tilknytning til Langhusfabrikken ligger også vårt logistikksenter som betjener hele Norge.

Kabler fra Nexans - for norske forhold.