Varmekabler for komfort, frostsikring og snø-/issmelting

Radiant heating cablesNexans produserer et stort utvalg matter og kabler for innendørs komfort. Vi leverer også matter og kabler til smelting av snø og is på fortau, i oppkjørsler, på tak og i nedløp samt til beskyttelse av vannrør. Selvklebende matter med sikre, integrerte skjøter er siste nyhet i produktspekteret.


Cables Solutions


Varmekabler, selvbegrensende
Varmekabel

Selvbegrensende varmekabler avgir forskjellig effekt i forhold til omgivelsestemperaturen. kablene kan heller ikke overopphetes. Disse kabeltypene er velegnet til frostsikring av rør, takrenner og nedløp, samt til bibeholdelse av temperaturer i prosessrør. Enkelte typer er godkjent for innvendig montasje i drikkevannsrør.

Nexans kan tilby en serie av selvbegrensende varmekabler som dekker de aller fleste ikke-industrielle formål.

DEFROST PIPE er en selvbegrensende varmekabel som er spesielt egnet for frostsikring av vannrør, tanker, takrenner og nedløp. De fleste av oss har opplevd at vannrør har frosset, og kanskje til og med sprukket hjemme eller på hytta. DEFROST PIPE forhindrer effektivt dette, og er en billig forsikring mot frostproblematikk i vannrør og alt ubehag som det kan medføre. Husk at et va...

   
Tilbehør, serieresistive varmekabler
Varmekabel/Tilbehør for varmekabler

Vi fører diverse tilbehør for varmekabler, som ofte er nødvendig for å gjøre installasjonen komplett. Tilledere for tilkobling og skjøting, skjøtesett for tilkobling, tape for festing og varmefordeling og diverse annet som ofte forenkler installasjonen av varmekabelen.

 

   
Varmekabelmatter, serieresistive
Varmekabel

Varmekabelmatter (serieresistive) er idèelle for de fleste rom og gulvvarmeløsninger. Vi har matter med flateeffekt 100 og 150 W/m² for romoppvarming og komfortvarme. I tillegg finnes også produkter for snø og issmelting med flateeffekt 300 W/m². 

Alle matter er produsert med toleder varmekabel, og kommer med påmontert eller integrert kald tilleder fra fabrikk.

Tilleder: 2,5m

Kapslingsgrad, endeavslutning: IPX7

Mekanisk klasse: M1

Minste installasjonstemperatur (uten forvarming eller andre forholdsregler) 0°C

UV-bestandig: Ja

   
Varmekabler, serieresistive
Varmekabel

 

Serieresistive varmekabler er allsidige produkter med mange bruksområder. Idèelle for de fleste rom og gulvvarmeløsninger, velegnet til frostsikring, jordvarme, snø og issmelting med mer. Total effekt og effekt per meter varierer med hensynt til formål og bruksområde.

Produktoversikt - Varmekabelelementer med påmontert kald ende

TKXP/2R 10W/m for støpte gulv mm. 230-1050 W
TKXP/2R 17W/m for støpte gulv mm. 200-1700 W
TKXP/2R XTREME 17W/m for støpte gulv mm. 300-1000 W
TXLP/2R NORDIC 10W/m for støpte gulv mm. 230-1610 W
TXLP/2R NORDIC 17W/m for støpte gulv mm. 200-3300 W
DEFROST SNOW 28W/m for utendørs bruk 640-3400 W
MILLICABLE/2 6 W/m for tre- og lavtbyggende gulv 120-1170 W

Produktoversikt - Varmekabel i met...