Nexans' løsninger

Sikrere og grønnere kabelløsninger

Nexans' answersNexans tilbyr et omfattende sortiment av innovative kabelløsninger som sørger for å gjøre dagens bygg sikre og miljøvennlige. 
 

  • Bolighus: I tillegg til standardkabler leverer Nexans et fullstendig utvalg av spesialkabler og nettverksløsninger for å møte den økende etterspørselen fra moderne hjem fylt av informasjon, og samtidig gi nye nivåer av sikkerhet og komfort.
     
  • Offentlige bygg og kontorbygg: Nexans samarbeider tett med entreprenører og installatører for å identifisere behovene for bestemte byggtyper, og nye funksjoner, for eksempel datasentre, sikkerhetstjenester og SAN-nettverk (Storage Area Networks). I noen tilfeller omfatter dette oppgradering til kobberkabler og fiberoptiske kabler av høyere kvalitet og aktivt og passivt utstyr. I andre tilfeller blir flerfunksjonsbruk (for eksempel tale og video-over-IP) slått sammen på et forbedret LAN-system. 
     
  • Industribygg: Ethernet har raskt blitt en vanlig fabrikkplattform som brukes til å koble sammen maskiner, roboter og utstyr i fabrikkhallene med resepsjonen og administrasjonskontorene. Derfor har Nexans utviklet flere industriløsninger, blant annet åpne standarder, arkitekturer og industrielt Ethernet. Brannsikre kabler beskytter både mennesker og fabrikkinfrastruktur. Industrikabler er miljøvennlige (lav EMI) og fullstendig resirkulerbare.
     

Relatert informasjon