Pressemeldinger 2008

Umbilical til Usan-feltet i Nigeria

09.12.08

Nexans Norway har fått en kontrakt med EMC B.V, et datterselskap av Saipem S.p.A., for levering av umbilical som skal installeres på det nigerianske oljefeltet Usan. Kontrakten omfatter også tilleggsutstyr og har en verdi på rundt 380 MNOK.

Mer...

Nexans inngår samarbeid med Sumitomo Electric i Europa

Nexans og Sumitomo Electric Industries, Ltd. offentliggjorde 05.12.08 at de har blitt enige om å samarbeide om fiberoptiske landkabler  i Europa. Avtalen innbefatter spesielt utbygging av FTTH (Fiber til Heimen) nett og mer generelt FTTx applikasjoner.

Mer...

Nexans lanserer WINDLINK® - kabelløsninger for vindturbiner

At HUSUM WindEnergy Nexans presents its response to the increasing growth of the global market for wind power – the new WINDLINK® range of cable solutions that ensure reliable wind turbine performance for manufacturers worldwide.
Mer...

Første halvårsresultat 2008

24.07.08

Fortsatt organisk vekst i kabel virksomheten på 7,2 % og positiv utvikling for lønnsomheten med en driftsmargin på 9,1 %.

Mer...

Første kvartal 2008

22.04.08
22.04.08 offentliggjorde Nexans i Paris omsetningstallene for første kvartal 2008. Konklusjon: selskapet går godt - Nexans vokser fortsatt.
Mer...

Nexans tildeles kontrakt på 24 millioner euro for en undersjøisk kraftkabel for Sheringham Shoal offshore-vindparken

16.04.08

Nexans-kabler kommer til å eksportere 315 MW strøm fra en ny vindpark ca. 20 km utenfor østkysten av England.
 

Mer...

Nexans vinner kontrakt på 150 millioner euro for kraft sjøkabel mellom Finland og Sverige

HVDC-kabel med den største kapasiteten noen sinne, produsert av Nexans, vil gi 40 prosent økning i kraftoverføringskapasiteten mellom Finland og Sverige.

Mer...