Alle nyheter

Filter
previous 123456789101126 next

AQUA NOR 2017

Som en av verdens største kabelleverandører, deltar Nexans på havbruksmessen AQUA NOR 2017 i Trondheim denne uken.

Mer...

Vellykket inntrekk av NordLink-sjøkabel

1. august ble Nexans' produserte HVDC-sjøkabler (High Voltage Direct Current), som blir en del av NordLink-prosjektet, trukket fra kabelleggingsskipet C/S Nexans Skagerrak inn til land i Vollesfjorden.

Mer...

Presentasjon av Nexans' halvårsresultat 2017

Nexans la i dag frem halvårsresultat 2017. Se presentasjonen her.

Mer...

Nexans skal levere 320 KV kabler til TenneTs offshore DC-link "Dolwin6"

To 90 kilometer lange høyspentkabler fra Nexans vil transportere opptil 900 MW vindkraft fra Nordsjø-klynge 3 til transformatorstasjonen Emden/Ost.

Mer...

Nexans befester sin posisjon som markedsleder innen undersjøiske systemer gjennom rammeavtale med BP

10.07.17

Nexans kunngjorde i dag at de har inngått en femårig global rammeavtale med BP. Den omfatter prosjektering, anskaffelser og bygging av umbilical-systemer [og DEH-systemer (Direct Electrical Heating)] samt tilleggsutstyr. Avtalen omfatter også levering av ettermarkedstjenester. Den nye avtalen utvider og styrker det langsiktige samarbeidet mellom BP og Nexans som begynte i 2002.

Mer...

Nippon High Voltage Cable Corporation er nå et heleid Nexans-selskap

Tokyo Bay-fabrikken øker Nexans gruppens produksjonskapasitet for å møte den økende etterspørselen etter kraft sjøkabler over hele verden.

Mer...

Sikrer strømforsyningen til 2,5 millioner innbyggere på Østlandet

Det har vært høy aktivitet i Indre Oslofjord i juni. Et stort kabelskip, småbåter og dykkere har jobbet dag og natt med å installere 1 300 tonn med 420 kV sjøkabler mellom Solberg i Hurum, Buskerud, og Brenntangen i Vestby, Akershus. 

Mer...

Nexans og Clem' bidrar til elektrisk mobilitet i regionen Champagne-Ardenne i Frankrike

149 ladestasjoner fra Nexans vil bli installert og administrert i samarbeid med det nye selskapet Clem’ i de 61 kommunene som utgjør Ardenne-Métropole.

Mer...

Varmekabelen vår er 90 år i dag!

Norsk varmekabel – et industrieventyr fyller 90 år: Produseres i Norge for eksport til Kina.  I dag, 27. juni, er det akkurat 90 år siden Nexans Norway fikk patent på elektriske varmekabler.

Mer...

Nexans’ kabler har blitt valgt for ny vindpark på Sortland

Ånstadblåheia vindpark skal levere fornybar kraft til om lag 7500 husstander når den står ferdig i 2018. Nylig fikk Nexans Norway tildelt kontrakten på kraftkablene som skal frakte den ”grønne” kraften til nettet.

Mer...

Nexans installerer Nord-Amerikas lengste undersjøiske kraftkabel!

Det er litt av en operasjon som pågår når kabelen som knytter øya Newfoundland sammen med Nova Scotia, installeres i disse dager. Et betydelig antall menn og kvinner fra Nexans og underleverandører er på plass for å bringe mer fornybar energi til regionen. 

Mer...

Besøk Nexans på Nor-Shipping

Besøk Nexans' stand nr. D03-02 på Nor-Shipping i Oslo 30. mai - 2. juni 2017.

Mer...

Nexans feirer 40-årsjubileum for Skagerrak-forbindelsen

Med fire masseimpregnerte HVDC-kabler fra Nexans har kraftforbindelsen mellom Danmark og Norge en kapasitet på til sammen 1 700 megawatt, med åpning for mer fornybar energi.

Mer...

Nexans bidrar til å øke brannsikkerheten på tog

Rail transportation plays an integral role in the global transportation industry with a steady growth in rail passenger transport observed between 2011 and 2015 and around 416 billion ton-kilometers traveling by train freight in Europe alone in 2015.

Mer...

Nexans og ffly4u kobler kundene til sine kabeltromler gjennom Internet of Things (IoT)

Nexans og ffly4u, spesialist i den industrielle Internet of Things (IOT), innfører en banebrytende sporings- og styrings tjeneste som ikke bare lar kundene får oversikt over den nøyaktige plasseringen av sine tromler, men også forteller dem hvor mye kabel som er igjen.

Mer...

Nexans er med på første byggetrinn i Europas største vindkraftprosjekt på land

Den fornybare vindkraften fra Roan vindpark i Sør-Trøndelag skal fraktes til strømnettet og ut til forbrukerne via kabler fra Nexans.

Mer...

Presentasjon av Nexans' årsresultat 2016

Torsdag 9. februar 2017 kl. 09:00 presenterer Nexans' årsresultat 2016.

Mer...

Nexans Foundation lanserer sin femte utlysning for prosjekter for rettferdig tilgang til elektrisk kraft!

Nedtellingen har begynt! Nexans Foundation lanserer sin femte utlysning til prosjekter som støtter sosiale og humanitære prosjekter som arbeider mot fattigdom og usikker energitilførsel over hele verden.

Mer...

Nexans’ høyspentkabler skal koble ScottishPower Renewables’ 714 MW vindpark til land

Offshore-vindparken East Anglia ONE vil forsyne en halv million husstander i Storbritannia med strøm og skape sysselsetting i regionen. 

Mer...

Nexans knytter sammen kontinentene med høyhastighets bredbånd til Vest-Afrika

Nexans' første interkontinentale prosjekt skal legge andregenerasjons fiberoptisk sjøkabel over Sør-Atlanteren, fra Brasil til Kamerun

Mer...
previous 123456789101126 next