Alle nyheter

Filter
previous 123456789101126 next

Abu Dhabi's Nasr II oljefelt skal drives med kraft fra 3 000 km Nexans-kabler

Nexans ble valgt av EPC-entreprenøren Hyundai Heavy Industries (HHI) som eneste kabelleverandør for den andre og mest avgjørende pakken av prosjektet

Mer...

Nexans på ADIPEC 2017 i Abu Dhabi

Velkommen til vår stand, hvor vi ser frem til å presentere vår globale ekspertise og innovative løsinger innen komplekse olje-og gassprosjekter.

Mer...

Nexans setter ny verdensrekord for å styrke Norges kraftnett

Nexans skal installere en sjøkabel i Norge på 526 meters dyp, og selskapet vil dermed slå sin egen verdensrekord for verdens lengste og dypeste 420 kV PEX sjøkabelsystem

Mer...

Nexans leverer sjøkabel som skal øke båndbredden i Malaysia

Nexans skal produsere og levere 250 kilometer med fiberoptisk sjøkabel til Huawei Marine. Selskapet skal være totalleverandør til byggingen og leggingen av SEAX-1-kabelsystemet.  

Mer...

En av Østlandets viktigste strømforbindelser er satt i drift

I forrige uke ble den ene av to nye strømkabelforbindelser i Indre Oslofjord satt i drift igjen.

Mer...

Stor beredskapsøvelse tirsdag 12. september 2017

12.09.17

I dag, tirsdag 12. september, vil Nexans Norway gjennomføre en fullskala beredskapsøvelse med utgangspunkt i fabrikken vår i Halden. Øvelsen pågår i tidsrommet 09:00- 12:00. 

Mer...

Her lastes den første sjøkabelen til Beatrice vindpark i Skottland

I midten av august ble den første sjøkabelen til Beatrice vindpark lastet om bord på kabelskipet C/S Nexans Skagerrak ved Nexans’ spesialfabrikk i Halden.

Mer...

Nexans' nye kabelleggingsfartøy gir verden mer ren energi

Nexans kan nå med stolthet kunngjøre at byggingen av et nytt kabelleggingsfartøy for undersjøiske HV-kabelsystemer har startet.

Mer...

Lasting av kabler til Hywind Scotland

I slutten av juli, mens mange av Nexans Norways ansatte var på en velfortjent sommerferie, var det flere kollegaer som sto på og sørget for at Nexans’ kabler til verdens første flytende vindpark ble lastet om bord på Skandi Acergy

Mer...

AQUA NOR 2017

Som en av verdens største kabelleverandører, deltar Nexans på havbruksmessen AQUA NOR 2017 i Trondheim denne uken.

Mer...

Vellykket inntrekk av NordLink-sjøkabel

1. august ble Nexans' produserte HVDC-sjøkabler (High Voltage Direct Current), som blir en del av NordLink-prosjektet, trukket fra kabelleggingsskipet C/S Nexans Skagerrak inn til land i Vollesfjorden.

Mer...

Presentasjon av Nexans' halvårsresultat 2017

Nexans la i dag frem halvårsresultat 2017. Se presentasjonen her.

Mer...

Nexans skal levere 320 KV kabler til TenneTs offshore DC-link "Dolwin6"

To 90 kilometer lange høyspentkabler fra Nexans vil transportere opptil 900 MW vindkraft fra Nordsjø-klynge 3 til transformatorstasjonen Emden/Ost.

Mer...

Nexans befester sin posisjon som markedsleder innen undersjøiske systemer gjennom rammeavtale med BP

10.07.17

Nexans kunngjorde i dag at de har inngått en femårig global rammeavtale med BP. Den omfatter prosjektering, anskaffelser og bygging av umbilical-systemer [og DEH-systemer (Direct Electrical Heating)] samt tilleggsutstyr. Avtalen omfatter også levering av ettermarkedstjenester. Den nye avtalen utvider og styrker det langsiktige samarbeidet mellom BP og Nexans som begynte i 2002.

Mer...

Nippon High Voltage Cable Corporation er nå et heleid Nexans-selskap

Tokyo Bay-fabrikken øker Nexans gruppens produksjonskapasitet for å møte den økende etterspørselen etter kraft sjøkabler over hele verden.

Mer...

Sikrer strømforsyningen til 2,5 millioner innbyggere på Østlandet

Det har vært høy aktivitet i Indre Oslofjord i juni. Et stort kabelskip, småbåter og dykkere har jobbet dag og natt med å installere 1 300 tonn med 420 kV sjøkabler mellom Solberg i Hurum, Buskerud, og Brenntangen i Vestby, Akershus. 

Mer...

Nexans og Clem' bidrar til elektrisk mobilitet i regionen Champagne-Ardenne i Frankrike

149 ladestasjoner fra Nexans vil bli installert og administrert i samarbeid med det nye selskapet Clem’ i de 61 kommunene som utgjør Ardenne-Métropole.

Mer...

Varmekabelen vår er 90 år i dag!

Norsk varmekabel – et industrieventyr fyller 90 år: Produseres i Norge for eksport til Kina.  I dag, 27. juni, er det akkurat 90 år siden Nexans Norway fikk patent på elektriske varmekabler.

Mer...

Nexans’ kabler har blitt valgt for ny vindpark på Sortland

Ånstadblåheia vindpark skal levere fornybar kraft til om lag 7500 husstander når den står ferdig i 2018. Nylig fikk Nexans Norway tildelt kontrakten på kraftkablene som skal frakte den ”grønne” kraften til nettet.

Mer...

Nexans installerer Nord-Amerikas lengste undersjøiske kraftkabel!

Det er litt av en operasjon som pågår når kabelen som knytter øya Newfoundland sammen med Nova Scotia, installeres i disse dager. Et betydelig antall menn og kvinner fra Nexans og underleverandører er på plass for å bringe mer fornybar energi til regionen. 

Mer...
previous 123456789101126 next