Alle nyheter

Filter
previous 123456789101126 next

Beatrice Offshore Windfarm: Nexans’ fjerde og siste eksport kabellengde på vei til Skottland

Prosjektet for ilandføring av kraft fra Skottlands største offshore vindpark nådde nylig to viktige milepæler, først med vellykket testing av landkabelen på 400 kV og deretter med lasting av den siste kabellengden på leggefartøyet C/S Nexans Skagerrak ved Nexans’ fabrikk i Halden.

Mer...

I tråd med ny strategisk plan styrker Nexans toppledergruppen

Med fokus på innovasjon, som definert i forretningsstrategien "Paced for Growth" for 2018-22, har Nexans utnevnt sin første Chief Technical Officer (CTO) på ledergruppenivå.

Mer...

Nexans og Codelco samarbeider for et mer bærekraftig og sporbart kobbermarked.

Nexans og Codelco tar sikte på å utvikle og implementere miljømessige, samfunnsvennlige og etiske prosesser i kobberindustrien.

Mer...

Nexans har levert Nord-Amerikas lengste undersjøiske kabel – skal gi Øst-Canada renere energi

22.01.18

22.01.2018 Nexans har installert Nord-Amerikas lengste undersjøiske kraftkabel som en del av Maritime Link Project utført av NSP Maritime Link Inc.

Mer...

Sjette utlysning til prosjekter for rettferdig tilgang til elektrisk kraft!

Nexans Foundation lanserer sin sjette utlysning til prosjekter som støtter sosiale og humanitære prosjekter som arbeider mot fattigdom og usikker energitilførsel over hele verden.

Mer...

Nytt høyspent testlaboratorium ved Calais Center of Excellence

Paris La Défense, November 22, 2017 – Nexans has decided to significantly enhance its testing capacity by building in Calais, France, a new state-of-the-art direct current (DC) laboratory that allows to test simultaneously three independent qualification loops.

Mer...

Abu Dhabi's Nasr II oljefelt skal drives med kraft fra 3 000 km Nexans-kabler

Nexans ble valgt av EPC-entreprenøren Hyundai Heavy Industries (HHI) som eneste kabelleverandør for den andre og mest avgjørende pakken av prosjektet

Mer...

Nexans på ADIPEC 2017 i Abu Dhabi

Velkommen til vår stand, hvor vi ser frem til å presentere vår globale ekspertise og innovative løsinger innen komplekse olje-og gassprosjekter.

Mer...

Nexans setter ny verdensrekord for å styrke Norges kraftnett

Nexans skal installere en sjøkabel i Norge på 526 meters dyp, og selskapet vil dermed slå sin egen verdensrekord for verdens lengste og dypeste 420 kV PEX sjøkabelsystem

Mer...

Nexans leverer sjøkabel som skal øke båndbredden i Malaysia

Nexans skal produsere og levere 250 kilometer med fiberoptisk sjøkabel til Huawei Marine. Selskapet skal være totalleverandør til byggingen og leggingen av SEAX-1-kabelsystemet.  

Mer...

En av Østlandets viktigste strømforbindelser er satt i drift

I forrige uke ble den ene av to nye strømkabelforbindelser i Indre Oslofjord satt i drift igjen.

Mer...

Stor beredskapsøvelse tirsdag 12. september 2017

12.09.17

I dag, tirsdag 12. september, vil Nexans Norway gjennomføre en fullskala beredskapsøvelse med utgangspunkt i fabrikken vår i Halden. Øvelsen pågår i tidsrommet 09:00- 12:00. 

Mer...

Her lastes den første sjøkabelen til Beatrice vindpark i Skottland

I midten av august ble den første sjøkabelen til Beatrice vindpark lastet om bord på kabelskipet C/S Nexans Skagerrak ved Nexans’ spesialfabrikk i Halden.

Mer...

Nexans' nye kabelleggingsfartøy gir verden mer ren energi

Nexans kan nå med stolthet kunngjøre at byggingen av et nytt kabelleggingsfartøy for undersjøiske HV-kabelsystemer har startet.

Mer...

Lasting av kabler til Hywind Scotland

I slutten av juli, mens mange av Nexans Norways ansatte var på en velfortjent sommerferie, var det flere kollegaer som sto på og sørget for at Nexans’ kabler til verdens første flytende vindpark ble lastet om bord på Skandi Acergy

Mer...

AQUA NOR 2017

Som en av verdens største kabelleverandører, deltar Nexans på havbruksmessen AQUA NOR 2017 i Trondheim denne uken.

Mer...

Vellykket inntrekk av NordLink-sjøkabel

1. august ble Nexans' produserte HVDC-sjøkabler (High Voltage Direct Current), som blir en del av NordLink-prosjektet, trukket fra kabelleggingsskipet C/S Nexans Skagerrak inn til land i Vollesfjorden.

Mer...

Presentasjon av Nexans' halvårsresultat 2017

Nexans la i dag frem halvårsresultat 2017. Se presentasjonen her.

Mer...

Nexans skal levere 320 KV kabler til TenneTs offshore DC-link "Dolwin6"

To 90 kilometer lange høyspentkabler fra Nexans vil transportere opptil 900 MW vindkraft fra Nordsjø-klynge 3 til transformatorstasjonen Emden/Ost.

Mer...

Nexans befester sin posisjon som markedsleder innen undersjøiske systemer gjennom rammeavtale med BP

10.07.17

Nexans kunngjorde i dag at de har inngått en femårig global rammeavtale med BP. Den omfatter prosjektering, anskaffelser og bygging av umbilical-systemer [og DEH-systemer (Direct Electrical Heating)] samt tilleggsutstyr. Avtalen omfatter også levering av ettermarkedstjenester. Den nye avtalen utvider og styrker det langsiktige samarbeidet mellom BP og Nexans som begynte i 2002.

Mer...
previous 123456789101126 next